0

Ik wil de groetjes terug doen

Posted by David on 25/08/2013 in Humor |

Als zendingsleider in de gemeente Gent van onze Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen, ben ik altijd heel enthousiast bezig om anderen te laten merken dat ik als Mormoon echt gelukkig ben. Soms schreeuw ik dat misschien te veel van de daken, maar ik doe nooit geheimzinnig over mijn geloof en dat mag iedereen dus weten.

 

Maar vandaag kreeg ik toch wel een heel bijzonder verhaal te horen van onze zendelingen. Hun collega’s uit Antwerpen hebben deze week ergens aangebeld en wilden wat vertellen over onze kerk. Ze kregen echter te horen “jaja, ik weet al alles over Mormonen” en de deur ging dicht. Toen ze zich omdraaiden en afvroegen of dit echt zo was, ging de deur terug open en zei de man nog “willen jullie de groetjes doen aan David Geens”.

 

Dus, nobele onbekende, de groetjes zijn aangekomen en als ik wist wie je bent, zou ik je meteen de groetjes terug doen. En als je toch nog iets wil weten over Mormonen… 🙂

 

[update 26/8/13 10:00]

Via sociale media is de persoon gevonden en zijn de groetjes terug aangekomen. Lang leve het internet. Tot een volgende keer, Erik.

 

Tags: ,

Copyright © 2009-2021 GeensZins All rights reserved. Privacy Policy