1

Geloof en wetenschap

Posted by David on 22/02/2014 in Geloof |

Het blijft één van mijn stokpaardjes: geloof en wetenschap zijn twee visies op dezelfde waarheid. Ik schreef anderhalf jaar geleden al eens over mijn visie op deze schijnbare tegenstelling.

 

Vandaag zag ik volgend filmpje van een wetenschapper die voldoende verdiensten heeft om hem niet als een schimmige wetenschapper in een verdomhoekje te zetten. Luister eens naar zijn verhaal. Ik kan me daar volledig in vinden; per slot van rekening voel ik hetzelfde. Vooral zijn verklaring van afwisselend een oog te sluiten en het verschil te zien met het gecombineerde beeld geeft perfect weer hoe voor mij wetenschap en geloof op mekaar aansluiten.

 

 

 

Tags: ,

Copyright © 2009-2023 GeensZins All rights reserved. Privacy Policy