0

Uptime as a Service

Posted by David on 07/04/2015 in Nucleus |

Zo heel soms heb ik een bepaald idee als bedrijfsleider op het gebied van marketing dat ik met plezier uitvoer. Vorig jaar ben ik de term Uptime-as-a-Service beginnen gebruiken, om duidelijk te maken dat we niet gewoon een Infrastructure-as-a-Service company zijn. Nucleus is zoveel meer. We hebben IaaS maar gebruiken die niet als product, maar bieden echt een dienst aan: Uptime.

 

Nadeel van een nieuwe term te gaan gebruiken, is dat je hem vaak moet uitleggen. Deze was echter een heel mooi om een goeie elevator pitch van te maken. Maar om het nog krachtiger te maken, besloot ik om er een animatiefilm van te laten maken door het team van Seeq uit Gent.

 

Ik had ze een behoorljke uitdaging gegeven. Het moest een minuut duren, moest duidelijk maken dat wij problemen oplossen om altijd up and running te zijn en moest onze key seuccess factors, zoals op maat werken en werken vanuit onze eigen lokale cloud, vermelden. Wel, ik vind dat Seeq in zijn opdracht geslaagd is. Jullie ook?

 

 

Laat maar horen wat jullie er van vinden.

 

Tags: , ,

Copyright © 2009-2021 GeensZins All rights reserved. Privacy Policy

Blijf op de hoogte

Schrijf je in en krijg automatisch alle GeensZins updates in je mailbox